Reklame:

Åh nej! Top Gears legendariske testbane frygtes nedlagt – “Stedet skal være noget helt andet”

Nedlægningen af Dunsfold Park Aerodrome – der er mest kendt for at lægge asfalt til Top Gear-optagelser – er flere gange blevet forhindret. Men nu skulle den være god nok.

Det er måske snart slut for Top Gears legendariske testbane på Dunsfold Park Aerodrome. I hvert fald skriver det britiske medie The Sun, at gravemaskinerne er rykket ind på den nedlagte flyvebase som bilprogrammet har gjort brug af siden 2002.

Top Gear Test Track har dog været mindre og mindre med i programmet siden sæson 23 rullede over skærmen i 2016.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

I samme forbindelse blev banen udvidet med et rallycross-stykke. Selve programmet Top Gear har ligget helt stille siden december sidste år.

Her kom den éne af de tre værter, Freddie Flintoff, til skade i en ulykke på netop Top Gear Test Track. Siden er han ikke vendt tilbage til programmet.

LÆS OGSÅ: Jeremy Clarkson: “Nogen er nødt til at redde Top Gear”

Fra BBC lød meldingen tilbage i marts, at programmet hænger i en tynd tråd. Men at ingen beslutning om en eventuel lukning endnu var taget. Bare måneden efter – altså i april – sagde et stort flertal af seere i en afstemning, at BBC bør lukke programmet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Lukningen af Dunsfold Park Aerodrome er flere gange blevet forhindret, fordi mange mener, at stedet ‘hænger uløseligt sammen med Top Gear’. Men nu er gravemaskiner altså rykket ind på området, skriver britiske medier.

Muligvis for at gøre plads til de planer, som kommunen – hvori banen ligger – har haft liggende i skuffen siden 2005. Planer som vil omdanne området til beboelse.

Længe før Top Gear kom til, blev Dunsfold Park Aerodrome bygget af det canadiske luftvåben, der brugte stedet som base under Anden Verdenskrig.

Reklameblok:


 

 

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?