Reklame:

Jeremy Clarkson: “Nogen er nødt til at redde Top Gear”

Selv vender han aldrig tilbage til BBC og Top Gear. Men Jeremy Clarkson håber, at TV-stationen holder programmet i live.

Verden har brug for Top Gear og det mere end nogensinde før. I hvert fald hvis man spørger Jeremy Clarkson.

I en klumme for avisen The Sun lægger Clarkson ikke skjul på, at det er nødvendigt at holde programmet i live. Og selvom han selv blev sparket ud af studiet, efter han i 2015 slog en producer.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: Så skete det – politiet har blitzet denne type trafikant for første gang

– Jeg håber, at mine gamle venner, der styrer programmet i dag, kan finde en måde at redde det på. For i disse dage med blød og nuttet øko-galskab har vi mere end nogensinde før brug for et program som det (Top Gear, red.)

BBC sætter Top Gear på pause 
Clarksons klumme blev bragt i The Sun samme dag, som BBC offentliggjorde, at man sætter Top Gear på pause på ubestemt tid. Der sker Freddie Flintoff, der er en del af den nuværende værts-trio på programmet, kom ud for en ulykke på Top Gears testbane i december sidste år.

I klummen kalder Clarkson ulykken for ‘grusom’. Og han anerkender, at det kan tage lang tid, før Flintoff rejser sig. Hvis det da overhovedet sker.

Reklameblok:
– Det kommer til at tage lang tid, før han er helt klar igen.

For sit eget vedkommende har Jeremy Clarkson levet en noget ombrust liv de seneste måneder. I hvert fald i den britiske presse. I december sidste år sendte den tidligere Top Gear-vært nemlig sig selv ud i noget af et offentligt stormvejr. Og det faktisk også med en klumme i The Sun.

Klummen udløste shitstorm
I klummen – som senere blev trukket tilbage – skrev Clarkson bl.a., at han hader Prins Harrys hustru Meghan Markle.– Om natten er jeg ude af stand til at sove, mens jeg ligger der, skærer tænder og drømmer om dagen, hvor hun skal gå parade nøgen gennem gaderne i hver eneste by i Storbritannien.

Noget der fik briterne til at klage. Faktisk har det britiske pressenævn aldrig før modtaget så mange klage over én person. I januar i år medie Variety, at Clarkson på grund af klummen ikke får sin kontrakt med streamingtjenesten Amazon Prime forlænget.

Her laver han ellers både Clarkson’s Farm og bilprogrammet Grand Tour. Den nuværende aftale mellem Clarkson og Amazon udløber i 2024.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?