Annonce:

60-årige sigtet for at rende rundt og knække vinduesviskere

Stribevis af bilejere er blevet mødt af det samme hærværk – nemlig knækkede vinduesviskere. Nu er en 60-årig mand sigtet i sagen.

Hvorfor det lige skulle gå ud over bilerne, har politiet ikke meldt noget ud om. Men nu mener Københavns Politi i hvert fald at have nok beviser mod en 60-årig mand til at kunne sigte ham for at have knækket vinduesviskere på 24 biler.

Noget han har gjort før. Tilbage i april blev han sigtet for 17 lignende tilfælde af hærværk mod biler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Tidligere har der også været meldinger om hærværkssager, hvor biler fik knust ruder og ødelagt vinduesviskere. Men politiet afviser en sammenhæng i de sager.

– Det er to forskellige efterforskninger og den sigtede mand er ikke mistænkt for at have smadret bilruder, oplyser Københavns Politi til TV 2 Kosmopol.

LÆS OGSÅ: Nu rammes ALLE veteranbiler – vægtafgiften stiger voldsomt meget

Hvis den 60-årige bliver dømt for hærværket, vil han bestemt ikke være den første, der har svært ved at holde fingrene fra andres ejendom på fire hjul.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Tilbage i oktober sidste år limede en række sure klimaaktivister sig til gulvet på Porsches etage af Volkswagen-museet Autostadt i Wolfsburg. Det hele tog personalet på stedet dog meget kølig. Der blev nemlig slukket for både lys og varmen. Læs mere om den sag her.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler