Annonce:

Tesla bekræfter: Vil nedprioritere i Europa

Det er der én helt afgørende grund til.

I USA er der lige nu nogle helt andre fordele, når det kommer til elbiler, end Tesla kan finde i Europa. Med store skattefradrag til amerikanere, som køber elbiler, ser Tesla nu en idé i at øge batteri-produktionen på hjemmemarkedet.

Det bekræfter en Tesla-talsmand over for nyhedsbureauet Reuters.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Teslas fokus ligger lige nu på den amerikanske batteriproduktion. Det skyldes den skatte-ramme, som myndighederne i USA har skabt, siger talsmanden.

LÆS OGSÅ: Det holdt ikke længe: Tesla hæver prisen i Danmark

Teslas beslutning bør om ikke andet vække bekymring blandt politikerne i EU-systemet. EU-kommissionen har da også allerede foreslået at slække på de restriktioner, der er over hvor meget de enkelte medlemslandes landes regeringer må investere i vedvarende energikilder.

Ironisk nok møder forslaget modstand fra Tyskland, hvor Tesla i marts sidste år åbnede sin første fabrik på europæisk jord. Samtidig siger Tesla dog, at man fortsat ‘har intentioner om at samle batteripakker på fabrikken i Berlin’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

De biler, som bygges på den indtil videre eneste europæiske fabrik, vil også ‘snart få batterier’ som samles på fabrikken, lyder det fra mærket.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler