Annonce:

Idiotisk bilist får ultimativ lærestreg i trafikken

Man skal ikke klemme sig ind, hvor der ikke er plads. Det lærte en en idiot i en Nissan for nylig, da en Jeep kom i vejen.

Eller rettere: Vi kan faktisk kun håbe, at vedkommende lærte noget af det. For vi ved det ikke. Voldsomt ser det ud, men situationen var så godt som uundgåelig.

Hændelsen her udspillede sig i den amerikanske by Clearwater tidligere på måneden, da en bilist i en Nissan mente sig i sin gode ret til at komme før alle andre i trafikken.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men nej, sådan spiller klaveret ikke. Især ikke i tæt trafik. Vi sætter lige scenen. En pickup trækker ud foran en Jeep Wrangler. Jeep’en bremser, men bagved den kommer en Nissan, som vel tror, at der er rigeligt med plads.

Kunne kravle ud
Nissan’en bremser nemlig ikke. Ikke før det er for sent i hvert fald. Derfor rammer bilen Jeep’ens venstre baghjul, hvilket sender den – altså Nissan’en – en tur rundt på taget.

Og så er alt trafik jo ligesom nødt til at stoppe op.

Bag rattet i Nissan’en sidder tilsyneladende en kvinde, som dog er i stand til at komme ud af bilen ved egen kraft. Om hun kom noget til melder historien ikke noget om. Men den sidste idiot er altså ikke født endnu.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler