Har tuner lige gjort den nye M3’er pæn?!


Evolve Automotive har et bud på, hvordan den seneste BMW M3/M4 får flere fans – for én ting er sikkert – fra fabrikken deler designet i den grad vandene.

Der er blevet sagt så meget om designet af den nye BMW G80 M3 og G83 M4, at det bare ikke giver mening at tilføje mere til debatten. Altså næsten ikke.

Nogle mener, at de gigantiske nyrer er dristige og moderne, mens andre får kvalme-fornemmelser for nu at sige det mildt. Evolve Automotive har dog gjort et forsøg på at overbevise den sidstnævnte gruppe om, at G8x top-bimmeren faktisk er en fed vogn.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Lige nu er det godt nok kun en tegning skabt i en computer, men tuneren vil allerede begynde produktionen af den nye front i næste måned. Og som du kan se, har Evolve gjort den ellers så markante grill meget mindre – faktisk ligner den noget fra ældre BMW-modeller.

Man kan sige, at designet ligger et sted halvvejs mellem BMW’s ældre designsprog og så det nye, for vi kommer ikke uden om, at nyrerne stadig er markante. Men spørgsmålet er så, om de ikke er til at leve med nu?

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af Evolve-fronten til BMW G8x

Reklame-video:


Artiklen fortsætter efter videoen:
NÆSTE SIDE
Bjørn Skjærup er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? så skriv til bj@boosted.dk