5-årig med 3 dollar på lommen stjal mors bil – ville købe Lamborghini

Foto: Twitter.com/Utah Highway Patrol

Drengen nåede ud på motorvejen, før en betjent fik stoppet ham

De kære små… er nogle Fandens djævle engang i mellem. Og et godt eksempel på netop det satte sig for nylig bag rattet af sin mors bil.

På Interstate 15 kom han kørende med beskedne 40 kilometer i timen, og den langsomme ‘motorvejshastighed’ fik en vågen betjent til at undre sig.

Så meget at han endte med at stoppe bilen, som han i første omgang troede blev ført at en spritbilist, eftersom bilen slingrede mellem flere baner på vejen.


LÆS OGSÅ: Sådan fandt internettet Sadam-sønnens Ferrari F40

Derfor kan overraskelsen ikke have været andet end stor, da betjenten opdagede den femårige bag rattet.

Knægten forklarede straks, at han var på vej fra Utah til Californien for at købe en Lamborghini. Med sig havde han – hold nu fast – tre dollar. Eller det der svarer til 21 danske kroner.

– Drengen sad helt ude på det yderste af forsædet, så han kunne nå ned til bremsepedalen med sin fod, fortæller betjent Rick Morgan til CNN.

Ifølge EB.dk havde drengen forinden sin køretur skændtes med sin mor, fordi hun ikke ville købe en Lamborghini til ham.

Stålsat på at det skulle forholde anderledes, satte drengen sig altså bag rattet i familiens bil uden moderens viden.

Utroligt kom ingen til skade som følge af drengens ‘smuttur’, der, hvis han var nået frem, ville have været på mindst 1.200 kilometer.

Den videre efterforskning skal nu afgøre, om forælderne skal sigtes for at have overladt pasningen af den bilglade knægt til sine søskende, skriver eb.dk


Reklame: