Sådan fandt internettet Sadam-sønnens Ferrari F40

Den berømte hingst stod i det nordlige Irak, og det gør den stadig

Da youtuberen Ratarossa bad om hjælp til at finde Saddam Hussiens søns Ferrari F40, rejste bilernes hjørne sig med lynets hast og fandt bilen lige så hurtigt

Ferrari’en, som nogen troede var tabt for altid, efter at den tidligere diktatorsøn Uday Hussien havde beordrede bilen brændt før sin død, befinder sig stadig i Irak.

Netop som Ratarossa havde fornemmelsen. Men først med hjælp fra flere personer fik han vished. Det viser sig, at bilen i dag tilhører en mand i den irakiske by Erbil. Det fandt en anden youtuber frem til.

LÆS OGSÅ: Vildt nok! Steve fandt 9 BMW E28 i en lade

Men den nuværende ejer vil ikke sælge bilen, som eftersigende kun har kørt 3.700 kilometer. I hvert fald ikke for mindre end 1.1 millioner dollar.

Dernæst er bilen i så dårlig stand, at det efterfølgende vil kræve anselige summer bare at få den til at køre. Desuden vil det være både dyrt og besværligt at få Ferrari’en til Europa for at få Ferrari-specialister til at restaurere den sørgelige sag.

Så Ratarossa har opgivet planerne om at hente bilen til England, hvor han kommer fra.

Men det er ikke den eneste krølle på den usædvanlige historie. Saddam Husseins ældste datter, Raghad Saddam Hussein, er tilsyneladende rasende.

Hun mener, at den prægtige italiener stadig tilhører hussein-familien, og i et tweet truer hun med at retsforfølge enhver som forsøger at købe bilen.

Om den ‘efterladte’ Ferrari nogensinde får den kærlighed, den fortjener, er altså stadig et ubesvaret spørgsmål.

 


Reklame: