Reklame:

2Pacs Hummer er til salg…. igen!

Han har været død i 26 år. Men 2Pacs vognpark kører stadig på vejene. Selvom bilerne har temmelig svært ved at finde permanente hjem.

Han døde selv i en regn af kugler. Men selvom han ikke er her mere, og ikke har været det i 26 år, så er der stadig spor efter rapperen 2Pac. Og det ikke bare i musikken han efterlod. Musikeren med det borgerlige navn Tupac Amaru Shakur var nemlig meget glad for biler. Faktisk er der opstået en sær form for kult omkring den for længst afdøde rappers garage.

Eksempelvis er den BMW E38 750iL, han blev skudt i, flere gange forsøgte solgt. Og lige så mange gange er det mislykkedes. Nu er endnu en af 2Pacs biler så dukkede op til overfladen. Igen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Denne gang er der tale om en af de sidste biler, han kan have nået at anskaffe sig. Nemlig en Hummer H1 fra 1996. Som det er de fleste bekendt, døde 2Pac 13. september det år. Men altså ikke før, han fik en Hummer i garagen.

Gigantisk V8-motor er ikke imponerende
Bilen har – modsat døds-bmw’en – skiftet hænder et par gange før. Sidste gang blev bilen handlet for en pris på 337.000 dollars. Det var i 2016. Men i dag vil det svare til lige i underkanten af 2,4 millioner kr.

Så højt er buddet slet ikke i dag. Med fire dage og et par timer tilbage af auktionen er der faktisk kun budt én gang på bilen. Buddet lyder på 100.000 dollars svarende til 705.000 danske kroner. For den slags penge får køberen et ordentlig skur af et militært køretøj med nummerplader på. Mellem de gigantiske 38″ fordæk ligger en 6,5-liters V8-motor med bare 192 hestekræfter.

Hvor prisen ender, er svært at spå om. Biler med en særlig historie har det med at tiltrække vilde bud i sidste øjeblik. Det skete eksempelvis for denne LaFerrari Aperta, der blev 3 gange så meget værd på bare 16 minutter.

Reklameblok:
Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?