Tredobblet i værdi på 16 minutter – nu er LaFerrari solgt for VANVITTIGT beløb

Det er ikke mere end 12 dage siden, at denne LaFerrari blev 3 gange så meget værd på bare et kvarter. Nu er auktionen slut, og prisen endnu vildere!


Fra fabrikken i Maranello kostede en LaFerrari 10 millioner kr. Altså uden afgifter. De planlagte 499 biler – plus én bygget for velgørenhedens skyld – er forlængst bygget. Og det især én ting ved prisen på de ‘brugte’ eksemplarer. Den eksploderer.

LÆS OGSÅ: Produktionen stoppede for fem år siden – først nu får han sin LaFerrari

Et godt eksempel har vi de seneste dage kunnet følge på auktionsside Bring A Trailer. I slutningen af sidste måned skete nemlig noget magisk. Budrunden gik amok. I løbet af et kvarter (16 minutter for at være helt nøjagtig) blev bilen tre gange så meget værd.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Buddene gik kun én vej – opad!
Det vildeste var dog, at der den dag – den 28.april – stadig var 12 dage tilbage auktionen og dermed tid nok til at byde yderligere for det hybrid-drevne V12-monster med 953 hestekræfter.

De 12 dage er siden gået, og vi har den endelige pris. Sidder du ned? Godt så. Bilen, der har kørt bare 260 kilometer og har ekstraudstyr for 107.000 euro, blev solgt for… 5,3 millioner dollars tidligere på ugen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Omregnet til dansk valuta er det 37,3 millioner kroner for en 5 år gammel bil. Indrømmet det er meget langt fra at være en brugt bil som den slags er flest. Men… av, det er mange penge.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen

Artikler og reklamelinks:
1
2
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk