Reklame:

24-årig bilist får KÆMPE bøde for chikanekørsel på motorvej – forhindrede brandbil i at nå frem

En 24-årig mand fra Humlebæk tog lørdag eftermiddag en meget dårlig beslutning, der nu ender med at koste ham særdeles dyr.

Udrykningskøretøjer skal have plads. Det siger både færdselsloven og enhver bilists moral. Eller sådan burde det i hvert fald forholde sig.

Sent lørdag eftermiddag valgte en 24-årige mand fra Humlebæk dog at genere en brandbil under udrykning. Brandbilen var på vej til Tisvilde for at assistere i slukningen af en voldsom brand i et stråtækt hus.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men til sidst blev den 24-åriges chikanekørsel for meget for brandfolkene, der valgte at tilkalde politiet, som på sin side fik fat i den 24-årige på Helsingørmotorvejen ved Hørsholm.

Her viste det sig hurtigt, at den 24-årige er mere end bare en tumpe over for andre i trafikken. Han må nemlig slet ikke køre i bil. Kørekortet er han allerede frakendt.

LÆS OGSÅ: Bilist kørte efter ambulance – så ringede politiet

Politiets chek af ham gjorde det lige så klart, at det langt fra er første gang, den 24-årige blæser på, at han faktisk slet ikke må køre bil. Af samme grund venter der ham nu en bøde på adskillige tusinde kr.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Bare det at blive stoppet i frakendelsestiden første gang koster 7.000 kr., og bliver den 24-årige mand ved med at sætte sig bag rattet, kan politiet i sidste ende beslaglægge bilen. Herfra er der ikke langt til, at en dommer siger god for en konfiskation på statens vegne.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?