Annonce:

10 af bilmærket BYD’s forretninger er nu brændt ned

Kinesiske BYD skyder skylden for den seneste brand på gamle ledninger i taget på den forretning, der er den 10., mærket nu har mistet.

Torsdag 16. maj mistede det kinesiske mærke BYD, som mener at være blevet blåstemplet i Danmark, sin 10. forretning. Og for 10. gang skyldes det en brand.

Branden brød ud torsdag 16. maj, og flammerne tog store dele af bygningen og syv biler med sig, før det lykkedes i alt syv brandbiler at få ilden under kontrol.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skrier lokalmediet HK01.

Det er 10. gang, at en af BYD’s forhandlere brænder ned siden 2021. Denne gang giver mere gamle ledninger i bygningens loft skylden for branden.

LÆS OGSÅ: Ford tilbagekalder 5.000 biler med fatal fabriksfejl

Branden brød ud kl.12.32 lokaltid i byen Qingkou, der ligger i den kinesiske provins Fujian. Og allerede fra begyndelsen blev flammerne vurderet som så kraftige, at de syv brandbiler blev tilkaldt på én gang.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Flammerne var ifølge kinesiske medier under kontrol kl. 13.18 samme dag. I en udtalelse efter branden skriver BYD, at man ikke kan udelukke, at en kortslutning i nogle ledning over loftet i bygningen har været årsag til branden.

BYD afviser samtidig, at man har fundet noget ‘unormalt’ i de biler, som blev ødelagt af flammerne. Helt så sikrer er kunderne dog ikke nødvendigvis.

Udover de 10 bygningsbrande i BYD’s forretninger er der udbrudt brande i flere af BYD’s såkaldte New Energy Vehicle, mens bilerne har stået på fejeblad. Det er sent sket i april måned i år.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler