Annonce:

Elon Musk fyrede hel Tesla-afdeling på grund af én kvinde

Udrensningen hos Tesla fortsætter. Og den er blodig, fordi Elon Musk i første omgang ikke fik sin vilje, skriver medie.

Kvinden, der modsatte sig Elon Musk, havde allerede fyret 15 procent af hele sin afdeling. Så røg hun selv i en fyringsrunde.

Tesla har nedlagt hele afdelingen i de fyringsrunder, der blev meldt ud i sidste måned. Faktisk skal mærket af med ‘mere end 10 procent af sine ansatte’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det er blandt andet gået ud over Teslas PR-hold. Ligesom hele afdelingen med ansvaret for driften af Supercharger-netværket er fortid.

Og det er de angiveligt, fordi Elon Musk i første omgang mødte modstand. Modstanden kom fra chefen for Supercharger-netværket, Rebecca Tinucci.

LÆS OGSÅ: Særlig bil-tjeneste lukkes permanent ned i Danmark

Det skriver Reuters.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Ifølge nyhedsbureauet nægtede Rebecca Tinucci at fyre flere, da hun i forvejen havde fyret 15 procent af sine kolleger på direkte ordre fra ledelsen. Så blev Musk sur, fyrede hende og resten af Supercharger-holdet.

Det har Tesla-direktøren dog siden fortrudt, lyder det. Ligesom Musk på sit eget sociale medie både har måttet forsvare sin beslutning og trække noget af den i land igen.

Angiveligt har Elon Musk fortrudt så meget af beslutningen, at han siden har forsøgt at genansætte de fyrede medarbejdere i Supercharger-afdelingen.

Omvendt er Tesla langt fra de eneste, der siger farvel til ansatte i øjeblikket. Kriseramte Fisker Inc., der forventes at gå konkurs inden for en håndfuld dage, har allerede varslet de tilbageværende ansatte om deres skæbne. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler