Annonce:

SUV med 489 hk sættes 200.000 kr. ned i pris

Leder du efter en stor SUV på el til en fornuftig pris? Så er den nye Voyah Free måske noget for dig? Lige nu sparer du hele 200.000 kr.

VOYAH Danmark har annonceret en betydelig prisnedsættelse på deres store elektriske SUV, Free.

Denne SUV, der er knapt fem meter lang, tilbyder et bredt udvalg af funktioner, herunder et panorama soltag med “frosting” effekt, avanceret firehjulstræk, DYNAUDIO lydanlæg, 489 hestekræfter, en rækkevidde på 500 kilometer og mulighed for at trække op til to ton.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Den tidligere prissatte VOYAH Free Platinium, der kostede 599.990 kroner, sælges nu til 399.990 kroner. Altså en besparelsen på hele 200.000 kr.

Dongfeng-bilkoncernen, som ejer VOYAH, har til hensigt at øge deres markedsandel på de europæiske markeder, hvor salget af elbiler stiger, herunder Danmark.

Som et resultat heraf har VOYAH sænket priserne på Free markant for at tiltrække flere kunder. Alexander Bachmann, Head of Product hos VOYAH Danmark, udtaler:

“Når vi tilbyder VOYAH Free Platinium til blot 399.990 kroner, ved vi, at vi er markant under prisen på sammenlignelige konkurrenter på markedet. Det er svært at finde en lignende bil med sådan en størrelse, kraft og udstyr til den pris, både hvad angår køb og privatleasing.”

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

“Vi sænker prisen for at øge salget og for at få flere af vores biler ud på vejene og derved øge kendskabet til både modellen og mærket. Bilerne ankom i april, så vi kan tilbyde omgående levering på de fleste varianter.”

LÆS OGSÅ: Ny Volvo er så mærkelig, at ejeren må snyde den

Samtidig har VOYAH Danmark også reduceret privatleasingprisen på deres topmodel, VOYAH Free Noir, derudover tilbyder den ud over Platinium-udstyr også sort DINAMICA® taghimmel, højglans-sorte rails, frontgrill og rudelister.

VOYAH Free Noir kan privatleases over 48 måneder og med 15.000 inkluderede km årligt (60.000 km i hele perioden) til 29.995 kr. i udbetaling og 4.995 kr. i månedlig ydelse.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

VOYAH Free er tilgængelig til prøvekørsel hos den lokale VOYAH-forhandler og kan leveres omgående.

Læs mere om Voyah her!

SUV med 489 hk sættes 200.000 kr. ned i pris
Credit: Voyah

Bemærk: Artiklen er baseret på en pressemeddelelse fra en virksomhed i den danske bilbranche og er derfor ikke skrevet af Boosted-redaktionen. Har du kommentarer til indholdet, bedes du kontakte den pågældende virksomhed.

Annonce:


Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler