Annonce:

Dansk bilfirma går konkurs efter bare tre måneder

Tre måneder. Længere klarede den vestjyske bilforhandler sig ikke i større lokaler. Konkursen skyldes dog flere ting, forklarer indehaverne.

Den vestjyske bilforhandler Vestjysk Bilcenter eksisterer ikke længere.

Bare tre måneder efter et vokseværk sendte forhandleren ind i nyere og større lokaler, har forretningen knækket nakken i en konkurs.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Dagbladet Holstebro.

Der var ellers umiddelbart intet, der tydede på, at det skulle gå sådan. Men efter en god begyndelse er det gået hurtigt ned ad bakke.

LÆS OGSÅ: Ford tilbagekalder 5.000 biler med fatal fabriksfejl

I et forsøg på at undgå konkurs forsøgte ejerne i første omgang sig med en likvidation, altså at sælge alle firmaets aktiver fra, men det kunne ikke holde en konkurs fra døren.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Fra ejerne lyder det, at konkursen skyldes flere ting. Blandt andet har en investor trukket sig, ligesom flere personer ikke har betalt deres regninger. På den måde har der ikke været penge til, at brugtvognsforhandleren kunne betale egne regninger.

– Der var bare ikke penge til at betale dem, som havde penge til gode, forklarer den ene ejer, Michael Brogaard, til Dagbladet Holstebro.

Konkurs i Holstebro er blot den seneste i en lang række af konkurser i den danske bilbranche. Senest er et andet firma gået neden om og hjem efter at have snydt en dansk kendis. Læs mere om det her.

Men også ude i den store verden er bilindustrien en plaget branche. Nogle bilmærker, såsom Tesla, forsøger at klare sig gennem dårligere tider med massefyringer.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Det gør man også hos Fisker Inc. Faktisk har samtlige af de tilbageværende ansatte fået besked om deres fyring. I et sidste redningsforsøg har Henrik Fisker mistet kontrollen med mærket. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler