Annonce:

Ny Bugatti får speedometer der går til 550 km/t

Bugatti fortsætter med 16 cylindre men mister sine fire turboer. Og det ændrer på tophastigheden – altså til den rigtige side.

Ferdinand Piëch’s hjertebarn, W16-motoren, går i graven, 5 år efter at han selv gjorde det. Men Bugatti, som Piëch gennem Volkswagen genoplivede, har allerede afløseren klar.

Eller det vil sige næsten. For Bugatti vil ikke fortælle meget mere, end at man skifter fra W- til V-form. Og at motoren bliver enormt lang. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Nu er det midlertidigt kommet frem, at speedometeret i den nye Bugatti, der endnu ikke officielt er navngivet, får et speedometer, der går hele vejen til 550 km/t.

Til sammenligning er der ikke mere at komme efter i en Bugatti Chiron, når speedometeret banker på ude foran 500 km/t.

LÆS OGSÅ: Historisk mange danskere skal køre verdens hårdeste racerløb

Det er Bugatti, der har afsløret det nye speedometer. Eller det vil sige, at mærket har sendt en gaveæske rundt som den amerikanske youtuber Marques Brownlee.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Den samme Marques Brownlee der i øvrigt er langt fra imponeret over Fisker Ocean. Faktisk kalder han bilen den værste, han nogensinde har kørt. Læs mere om det her.

Men tilbage til speedometeret. For det er afbilledet på gaveæsken, som man ikke skal have kigget mange øjeblikke på for at finde tallet ‘550’.

Rygtemøllens produktion, som endnu ikke er bekræftet, mener at vide, at Bugattis nye motor ikke bare har 16 cylindre. Den er udviklet i samarbejde med Cosworth, har en slagvolumen på 8,3 liter og vil yde 1.800 hestekræfter. Det hele får vi svar på til juni. Læs mere om motoren her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler