Reklame:

20-årig sked på færdselsloven – så tog politiet bilen

Politiet har beslaglagt en bil hos en 20-årig mand med ingen respekt for færdselsloven. Mandag måtte han således finde andre måder at komme videre på.

Mandag formiddag i denne uge måtte en 20-årig bilist uden fast bopæl finde en anden måde at komme videre på.

Omkring kl.10.37 på ugens første dag tog Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi nemlig både bilnøgler og bil fra ham. Kørekortet var der dog ikke skyggen af.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Hvilket faktisk også er grunden til, at den 20-årige nu mangler sin bil. Det er nemlig ikke første men tredje gang, at politiet stopper den unge mand uden kørekort.

Og når man ikke vil høre, falder hammeren. Også inden for færdselslovens rammer. Tre kørsler uden kørekort fører nemlig til beslaglæggelse af køretøjet.

LÆS OGSÅ: Nye undersøgelse: Her synes hver anden, at danske bilister kører for hurtigt

Da politiet visiterede den 20-årige, fandt politibetjentene en peberspray, så der kom også en sigtelse for overtrædelse af våbenloven oveni.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Da politiet visiterede den 20-årige, fandt politibetjentene en peberspray. Og sådan én må man ikke have på sig. Derfor blev han oven i sigtelsen for kørsel uden førerret også sigtet for at overtræde våbenloven.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?