Annonce:

Kvinde mister kørekortet – blev stoppet på fortovet

En kvinde har betalt en meget høj pris, fordi hun ikke lige orkede at skrabe ruderne på sin bil fri for is og sne sidste år.

Det var et held, at ingen kom til skade.

Sådan siger svensk politi om den kørsel, der nu har kostet en kvinde kørekortet. Politiet stoppede hende ovenikøbet på fortovet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men at hun befandt sig et sted, hvor biler slet ikke må være, var dog kun ét af hendes problemer. For hun kørte rundt uden at have ordentlig udsyn gennem bilens ruder.

Det fortæller politiets talsmand Caroline Karlsson til P4 Sjuhärad, efter at en kvinde blev stoppet en søndag i november.

LÆS OGSÅ: Ford tilbagekalder 5.000 biler med fatal fabriksfejl

– Hun kørte så dårligt, at det kun var et held, at ingen kom noget til, forklarer Caroline Karlsson.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det er dog ikke kun svensk politi, der tager kørekortet fra folk, der ikke forstår at køre efter de gældende regler og forhold. I Norge fik en mand i en dansk indregistreret personbil inddraget førerretten, fordi han havde de helt forkerte dæk på. Læs mere om det her.

Og herhjemme slap en Volkswagen Up!-ejer dog lige nøjagtig med kørekortet i behold, da vedkommende blev stoppet af Sydøstjyllands Politi. Se mere til den bil lige her.

At køre rundt i en bil, man næsten eller slet ikke kan se noget ud af, er meget farligt. Af samme grund er straffen også særligt streng.

Reglen er derfor at det kan koste kørekortet, hvis politiet vurderer, at tilfældet er særligt groft. Bøden for en tiliset – eller på anden måde dækket forrude – er i udgangspunktet 1.000 kroner.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler