Annonce:

Polestar skifter mening – udelukker ikke ny hybridbil

Kinesiske Polestar har længe svoret, at de kun vil bygge elbiler. Men ligesom hos mange andre bilmærker bøjer topchefen Thomas Ingenlath nu af.

Kinesiske Polestar lever en omtåget tilværelse.

Ikke mindst fordi man oven på en værdifastsættelse på 0 kroner hos en svensk bank har skiftet ejer. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Og nu vil bilmærkets direktør Thomas Ingenlath ikke udelukke, at Polestar engang ude i fremtiden igen bygger en hybridbil.

– Man skal aldrig sige aldrig. Men teknologien går fremad, og vi skulle helt sikkert gøre brug af innovation i langt højere grad.

LÆS OGSÅ: Bilfirma nægter at droppe brint – “vi er kun lige begyndt”

– Vi kan ikke bare lave en hybrid, som de plejede at være. Hvis vi skal lave noget, der ligner Polestar 1, er der heller ikke noget, der slår en elektrisk drivlinje.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Det ville være meget svært at lave noget, der kunne konkurrere med en helt elektrisk præstationsbil. Vis mig teknologien, der kan slå det, og vi kan tale om det, siger direktøren i podcasten Decoder.

Fremgangen i salget af elbiler er måske ikke gået i stå, men det er bremset kraftigt op. Blandt andet fordi køberne på Europas største bilmarked i Tyskland bliver væk fra nye elbiler. Læs mere om det her.

Alligevel tror Polestar og Thomas Ingenlath på, at elbilerne vil vinde i det lange løb. Derfor mener han også, at de bilmærker, som nu trækker i land med hensyn til elbilen, bliver nødt til at skifte mening igen.

På den anden side svarer dem, der rent faktisk skal købe bilerne, at de er blevet mere negative over for elbiler det seneste år. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler