Annonce:

Verdens bedste ladepark til elbiler ligger IKKE i Danmark

Faktisk var Danmark ikke engang med i opløbet, da verdens bedste ladepark for elbiler skulle findes. Til gengæld ligger nordmændene helt i top.

Nordmændene har travlt.

Allerede 1. januar 2025 planlægger landets regering at forbyde importen og salget af alle nye diesel- og benzinbiler i landet. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Så det hjælper nok ikke noget, at der allerede er mange elbiler i landet. Men nu kan nordmændene i hvert fald sige, at de har verdens bedste ladepark.

Bag konkurrencen om verdens bedste ladepark stod detailspecialisten Insight og mobilitetsselskabet Vontier. I alt dystede ti internationale ladestationer om titlen, der blev fordelt første, anden og tredjepladser.

LÆS OGSÅ: Elbiler er alt for dyre, indrømmer Volkswagen

Konkurrencen blev afgjort torsdag i sidste uge, og her endte DCC Certas Energy Mandal i Norge med at trække det længste strå.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Konkurrenterne på andenpladsen ligger i Sverige. Nærmere bestemt i Göteborg, mens tyske Seed & Greet måtte tage til takke med tredjepladsen.

– Wow, hvilken ære overhovedet at blive nævnt sammen med disse fantastiske faciliteter! Tillykke og tak til Circle K og Seed & Greet for en tæt kamp og at tage et stort skridt i energiomstillingen sammen med os, skriver DCC Certas Energy på Linkedin.

Herhjemme har Vejdirektoratet måttet bygge to ladeparker om, fordi landets største ladeoperatør ikke har kunnet overholde kontrakten. Læs mere om fyringen her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler