Annonce:

To Tesla Cybertruck beslaglagt – var på vej til Rusland

To Tesla Cybertruck er blevet beslaglagt af myndighederne i Litauen, fordi bilerne var på vej til Rusland, som ikke må importere den slags.

Myndighederne i Litauen har beslaglagt to Tesla Cybertruck på grænsen til Hviderusland. Bilerne var, mener myndighederne, på vej videre til Rusland.

Og det må de på grund af internationale sanktioner mod Putin-styret i Moskva ikke. Alligevel forsøger et hav af russere at omgå sanktionerne.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Blandt andet fordi landets bilister er pænt trætte af, at det nu kun er lokale, russiske mærker og kinesiske biler, der er til stede i landet. Altså officielt.

Bilisterne forsøger dog ihærdigt at smugle biler ind over grænserne fra især Hviderusland, Kazakhstan og Usbekistan.

LÆS OGSÅ: Charlie i chok over regning på 300.000 – Toyota nægter garanti

De to Teslaer er lige nu tilbageholdt af myndighederne i Litauen, men de to chauffører, som politiet stoppede i bilerne, er blevet løsladt igen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det skriver Carscoops.

Det er dog ikke kun i Litauen, at Cybertrucks dukker op uden for USA. Faktisk kommer et eksemplar sådan helt officielt – og uden problemer – også til Danmark. Læs mere om det her.

Når det så er sagt, er det bestemt ikke alle Cybertruck-ejere, der har lige godt styr på sikkerheden omkring deres biler. Faktisk er de dumme nok til at dokumentere deres egne fejl og dele det med resten af verden. Læs mere om det her.

Tilbage i Rusland, hvor nogle bilister nu må se langt efter deres biler, er der langt mellem andet end kinesiske biler. I hvert fald hvis de skal være nye. Faktisk er 9 ud af 10 nye biler på Ruslands veje nu kinesiske.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler