Reklame:

15-åriges køretur stoppet – politiet kan ikke beslaglægge bilen

Han må egentlig slet ikke køre bil. Men politiet kan heller ikke beslaglægge den bil, som en bare 15-årig dreng forleden blev stoppet i.

Natten til søndag stoppede den køretur, som en bare 15-årig dreng fra Hornsherred ellers havde begivet sig ud på, da politiet mødte ham på Valdemar Sejrsvej i Holbæk.

Det blev dog til en noget længere tilføjelse til døgnrapporten. For drengen, der i sagens natur ikke kunne fremvise noget kørekort, var også påvirket af narko. Det mener politiet i hvert fald.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men det regnede fortsat med sigtelser over den unge bilist. I bilen fandt politiet nemlig også en kniv, som drengen ikke må have på sig.

Derfor blev han også sigtet for overtrædelse af knivloven. I forbindelse med den efterfølgende afhøring fik politiet den mistanke, at den 15-årige kan have stjålet bilen, han blev stoppet i.

LÆS OGSÅ: Medie forarget over dansk youtuber – “Han kører jo 266 km/t lovligt”

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Ordensmagten måtte dog også se til den 14-årige kvindelige passager, drengen havde med. Hun skabte så meget ballade på stedet, at hun også hun blev taget med på stationen.

Den 15-årige fører af bilen skal dog ikke forvente, at han har hørt det sidste til politiet i den sag.

Det er ikke første gang, at politiet standser en meget ung og for ung bilist. Tilbage i juni smadrede en bare 16-årig dreng eksempelvis en delebil ind i én af politiets civilbiler. Læs mere om den sag her.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?