14-årig stjæler Subaru og smadrer ind i Lamborghini


For en 14-årig dreng endte køretur i en stjålen Subaru i siden på en Lamborghini Urus

En teenage-dreng fra Perth i Australien har efterladt sig noget af en regning. Her stjal han nemlig en Subaru Forrester, som han ikke kunne styre.

Det lokale politi eftersatte drengen, som endte sin køretur, da han smadrede Subaruen direkte ind i siden på en Lamborghini Urus. Han tog endda en af politiets Toyota Hilux med på vejen.

LÆS OGSÅ: 14 mister kørekort efter stribentræfPå danske plader koster en Urus mindst fire millioner kroner. En Hilux fås brugt og noget billigere. Men som patruljevogn er den nok ikke gratis.

Ifølge lokale medier var Lamborghinien ganske enkelt på det forkerte sted på det helt forkerte tidspunkt.

Den 14-årige flygtede fra stedet til fods. Men uden meget held. Politiet løb ham op og skred til anholdelse. For drengen endte en vild aften altså med et hav af sigtelser.

Han er af politiet sigtet for to tilfælde af biltyveri, tre andre tilfælde af tyveri og et røveri. Vi kender ikke den australske lovgivning eller myndighedsalder. Men drengen slipper næppe billigt.

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk