Widebody pickup: Carlex gør det onde ved Mercedes X-Klasse

Ikke mange gør det – men polske Carlex går benhårdt efter at pifte din pickup op

Skulle der sidde nogle X-Klasse-ejere derude og synes, at deres Nissan Navara-baserede pickup med Mercedes-stjerne ikke er potent nok, så kan Carlex hjælpe. I hvert fald med det visuelle udtryk.

Det polske stylingsfirma vil banke ekstra brede i skærmene på 1.998 eksemplarer af den tysk/japanske arbejdshest. 999 af bilerne får navnet ‘Exy Off-Road’. Navnet på noget, der burde være fast inventar hos enhver forsvarsstyrke med respekt for sig selv.

LÆS OGSÅ: 10 (PSSS, 11) ORIGINALE VANVITTIGE HÆKVINGER

For at gøre plads til nogle fuldfede off-road-dæk, du med garanti kan byde lidt mere end det meste, hæver Carlex Exy Off-Road-bilerne og udstyrer dem med hidsige forskærme og nogle bredde men mere afdæmpet bagskærme. Lige over forruden monterer Carlex en lysbro kraftig nok til at brænde fjendtlige hornhinder.

Indvendig læsses Exy Off-Road’ med lækkert sort læder og kulfiber på instrumentbord og dørpaneler. Udover selve bilens pris koster Exy Off-Road-pakken 14.000 euro.

De resterende 999 biler er til de X-Klasse-ejere, der vil føle sig ekstra hævet over den civile trafik. ‘Urban’ får samme skærmbredde som ‘Exy Off-Road’, men kommer til gengæld tættere på asfalten for en strammere køreoplevelse.

LÆS OGSÅ: POSAIDON KLAR MED 550 HK I MERCEDES A45 AMG

‘Urban’ proppes også med indvendig kulfiber, men forkæles i modsætning til Exy Off-Road med læder på enhver synlig overflade. Vi havde nok sprunget det rødvins-farvede læder over og bedt om off-road’erens sorte stue i stedet for.

SE BEGGE BILER I GALLERIET HERUNDER


Reklame: