WHAT?! Tæt på 30 år gammel Supra koster millioner?!


Ja, Supra’en fra de tidligere 90’ere er en legendarisk vogn. Men priserne stikker da for alvor af i øjeblikket. En amerikansk forhandler har sat et vanvittig prisskilt på dette eksemplar.

Du er hos den lokale Toyota-forhandler i midt-90’erne. Du vil gerne have en ny Supra på danske skilte.

Ja, så gerne, siger forhandleren. Det bliver 1 million kroner.

1 millioner kroner?! I midt-90’erne. Det er halvanden million kr. i dag! Og inflationen er ikke engang det mest vanvittige for her tæt på tre årtier senere koster et brugt eksemplar faktisk endnu mere. Dobbelt så meget for at det ikke skal være løgn.Det dobbelte af dansk nypris
Og ja, det er uden dansk afgift. En forhandler i den amerikanske stat Illinois forlanger nemlig svimlende 299,800 dollars for dette eksemplar. Med den dagsaktuelle vekselkurs er det lige knap to millioner danske kroner.

Bilen har lidt under 10.000 mil eller 15.000 kilometer på den digitale kilometertæller. Hvilket faktisk er mere end de 10.500 kilometer som en anden og meget rød Supra havde kørt, da den tidligere i år var til salg. Altså for ‘kun’ 201.000 dollars svarende til 1,3 millioner kroner.

Ja, eksemplaret her har seks manuelle gear og 321 hestekræfter. Og ja, brugte biler er steget i prisen… meeeen.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at se billeder af bilen.Næste side
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk