Urørt og knaldrød Supra solgt for VILDT beløb


Noget tyder på, at coronavirus ikke har lagt verdensøkonomien helt ned, når nogen har råd til at betale SÅ meget for en rød Toyota.

Findes den perfekte Supra Mk.IV? Det spørgsmål kom vi måske et svar nærmere, da vi for nogle uger siden faldt over Bring A Trailer-annoncen for en meget rød Supra fra 1995.

Skal vi være helt ærlige, er bilen lakeret i Renaissance Red. Altså fra fabrikken. Og det må der være en eller flere, som er helt vilde med. For budkrigen gik i hvert fald amok i de døende øjeblikket af auktionen.

Det endelige bud landede på svimlende 201.000 dollar. Tæt på fire gange nybilsprisen på 52.400 dollar for 26 år siden. Altså i USA hvor de ikke slås med de samme afgifter, som vi gør herhjemme.Omregnet til dansk mønt har nogen altså lige betalt 1,2 millioner kroner for en Supra Mk.IV. Okay, den har kun 11.200 kilometer på klokken. Meeen…

PS: I 1995 kostede en Supra med manuelt gear og 3-liters 2JZ-motor lige knap en millioner kroner med fuld dansk afgift.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk