VILDT SYN: Flere Corvetter destrueret i brand på autotransporter

Flere helt nye Corvetter er udbrændt efter en voldsom brand i en autotransporter i USA tidligere på ugen

En autotransporter med otte nye Chevrolet Corvette om bord er udbrændt i et voldsomt scenarie en parkeringsplads nær Nashville i USA.

Det er uklart, hvorfor branden opstod. Men det skete tidligt torsdag morgen i denne uge, og det lokale brandvæsen fortæller, at man var hurtigt fremme på stedet. Det er i mellemtiden lykkedes nogen forbipasserende at optaget video af flammehavet.

I videoerne, som hurtigt begyndte at cirkulere på de sociale medier, ses det, hvordan flammerne har godt fat i bilerne på ladet af en autotransporter.

Siden Corvette Blogger skriver, at den pågældende autotransporter kan køre med op til 10 biler ad gangen. Ifølge beretninger fra ulykkesstedet fik flammerne dog kun fat i den forreste del af lastbilen. Derfor er det muligt, at ikke alle Corvetterne er gået til.Så heldigt er de to biler placeret længst fremme på traileren dog ikke sluppet. De før så spritnye biler er intet andet end bunker af kul nu. En anden ‘Vette på det øverste dæk er heller ikke meget værd længere. Faktisk er den fuldstændig udbrændt.

Resterne af et blåt og et hvidt eksemplar kan også lige skimtes på de meget zoomede optagelser.

Ingen kom noget til
I en kommentar til Road & Track bekræfter en Chevrolet-talsmand, at hverken lastbilchaufføren eller nogen andre personer kom til skade under branden.

– Tirsdag aften brød en lastbil lastet med en masse nye Corvetter i brand i Tennessee. Chaufføren opdagede det, og trak ind på en rasteplads for at undersøge problemet, siger talsmanden.

Talsmanden uddyber:

– Heldigvis er ​​lastbilchaufføren okay. Vores logistik-folk er lige nu ved at undersøge, hvad der gik galt undersøger. Efterhånden som vi ved mere, vil vi tage kontakt til de ramte forhandlere og kunder.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk