Forhandler forlanger vanvittig sum for udbrændt BMW Ellert


Okay, indrømmet elbiler er fede. Det fik vi konstateret i Boosted Magazine nr.21 efter nogle dage i en Tesla Model S P85D.

Har du endnu ikke læst det nyeste nummer af Boosted endnu? Få direkte adgang til det med et digitalt abonnement, eller smut en tur på tanken efter dit eksemplar.

Vi savner dog motorlyden. Til vores held findes hybridbilen, der kombinerer en forbrændingsmotor med el. En af de fedeste hybrider er uden tvivl Bmw’s i8, der herhjemme koster 2,7 million med afgift. I USA er prisen knap så heftig.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Alligevel forlanger en bil-forhandler i den amerikanske by Nashville 13.000 dollar for et totalt udbrændt eksemplar. Det er alligevel 87.000 danske kroner. Alene motor og gearkasse skulle være solgt for 9.000 dollar. Vanvittigt mange penge for en bil, der aldrig bliver bil igen. Superbil eller ej.

Se den udbrændte, men hundedyre vogn her.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


 

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk