Reklame:

VIDEO: Uuuuh – BMW afslører helt ny M5 Touring

Med en meget kort besked om at man aldrig skal sige aldrig, teaser BMW for den kommende M5 Touring.

Den er allerede rygtet vild og voldsom. Og vi ved allerede, at BMW beholder V8’eren i den kommende M5. Men hvad vi ikke ved, er, om BMW genopliver en gammel M5-form.

Nemlig stationcaren. Eller Touring som tyskerne siger. Omvendt bekræftede chefen for BMW’s M-afdeling, Frank van Meel, allerede sidste år, at mærket overvejede idéen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Vi får se. Hold øjnene åbne. Hvis I ser, noget der ligner (en M5 Touring, red) på Nurburgring, så er det, fordi vi gør alvor af det, lød det fra Van Meel i forbindelse med BMW M Festival i Sydafrika.

Dengang sagde Van Meel desuden, at BMW er opmærksom på, at en M5 Touring faktisk er efterspurgt. En model tyskerne ellers ikke har villet bygge, siden E61 M5 – der havde V10-motor – forlod samlebåndet i 2010.

LÆS OGSÅ: Vil forbyde biler i København – “Kun folk der er afhængig af bilen må være her”

Nu viser BMW så den kommende M5 baseret på seneste 5 Serie, G6x-generationen, frem. Ganske vist kun i korte og meget mørke glimt. Men den er der.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Allerede i sommeren sidste år forsvarede BMWBlog idéen om en ny M5 Touring. Den giver simpelthen mere mening i forhold til en M3 Touring. I hvert fald i USA. Et marked som M3’eren med de længere formere i det hele taget kører helt uden om.

 

Reklameblok:


 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?