BMW bekræfter: Vi overvejer en M5 Touring

Foto: Facebook.com/X-Tomi Design

Ikke siden 2010 og BMW E61 har der været en M5 med stationcar-former. Eller touring som BMW siger. Men nu kan en ny være på vej.


Det er 12 år siden, der sidst har været en M5 Touring på vejene. I hvert fald en ny én af slagsen. Men nu, hvor BMW’s M-afdeling er fyldt 50, synes mærket at være komme til fornuft igen.

LÆS OGSÅ: Sure aktivister limer sig fast til VW-museum: “Vi fik ikke noget sted at skide”

I hvert fald fortalte M-chefen Frank van Meel i forbindelse med BMW M Festival i Sydafrika, at mærket er opmærksom på efterspørgslen. Det skriver CarBuzz.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Vi får se. Hold øjnene åbne. Hvis I ser, noget der ligner (en M5 Touring, red) på Nurburgring, så er det, fordi vi gør alvor af det.

Rygtet siger 800 hestekræfter
Dermed vil BMW igen have en konkurrent til Mercedes E63 AMG og Audis RS 6. Generelt ville Frank van Meel ikke sige alt for meget om muligheden for en M5 Touring. Men han ville gerne fortælle, at det især er BMW’s publikum i USA der lokker.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Amerikanerne er pjattet med stationcar-modeller. Og alligevel kører den nye – og første nogensinde – M3 Touring uden om det nordamerikanske marked. En M5 Touring kan altså være en slags plaster på såret til amerikanerne.

M-chefen var ikke meget for at tale, om hvad mærket lægger mellem forhjulene i den næste BMW M5. Men det har allerede været rygtet, at en hybridpakke sender ydelsen i den næste M5’er op omkring 800 hestekræfter.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk