VIDEO: Mekaniker smadrer Toyota Supra ind i tog under prøvetur

På mirakuløs vis kom mekanikeren ikke noget til, selvom han blev kastet ud af bilen.

Mandag mistede bil-miljøet endnu en Supra Mk. IV. Ulykken skete i den amerikanske stat Colorado, da en mekaniker ifølge The Drive gav den japanske sportsvogn lidt for meget gas hen over en jernbaneoverskæring.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

På skinnerne stod der et tog, og i det regnestykke vil toget altid vinde. Ifølge mediet er ulykken fanget på video af Trey Grube. Det er fra ham, at mediet har, at bilen ikke blev kørt af ejeren. Men af en mekaniker.

LÆS OGSÅ: Sådan brugte værksted Christians bil til vanvidskørsel

Det forlyder, at mekanikeren på mirakuløs vis ikke kom noget til, selvom han ved mødet med toget blev slynget ud af bilen. Lokalpolitiet har også bekræftet, at ejeren af Supraern ikke var involveret i ulykken.

Reklameblok:Uanset hvad der er sket kan den form for kørsel i kunders biler ikke give værkstedet det bedste ry. På de sociale medier fyr det da også med beskyldninger mod mekanikeren. Nogle påpeger, at han fik smadret en Supra med bare 28.000 kilometer på klokken.

Bilen skulle have haft op mod 900 hestekræfter, hvilket muligvis forklare mekanikerens manglende evner bag rattet. De oplysninger er dog ikke nogle, der endnu har kunnet bekræftes.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk