Reklame:

Sådan brugte værksted Christians bil til vanvidskørsel

Christian Nielsen har via en app kunnet følge, hvordan hans Seat Ibiza blev brugt til vanvidskørsel mens den stod på værksted.

– Det var lige godt satans.

Sådan fortæller Christian Nielsen om den oplevelse han havde, da hans bil – en Seat Ibiza – stod på et autoværksted i Køge. Eller stod og stod. Via app’en My Seat kunne Christian Nielsen følge med i, hvordan bilen 12 gange kørte ture, mens den var i værkstedets varetægt. Det fortæller han til BT.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Bilen blev blandt andet brugt til vanvidskørsel, da den nåede op på 100 km/t i en byzone. Til avisen forklarer Christian Nielsen, at der var tale om en mindre reparation. Nogle slanger og pakninger skulle skiftes.

Værkstedejer: “Jeg har ikke gjort noget forkert”
Alligevel valgte nogen altså at køre hele 12 ture og 210 kilometer i Christian Nielsens bil. Over for BT forklarer værkstedets ejer, at han ikke aner, hvem der har kørt vanvidskørsel i Seat’en. Dog siger, han at han altid kører i kundebiler, efter det han kalder større reparationer. Altså for at tjekke om alt er i orden. Men flere har altså kørt i bilen, siger værkstedsejeren.

Vanvidskørslen er Christian Nielsen bare ikke blevet informeret om. I stedet mener værkstedsejeren, at det er ‘frækt’, at der har været en GPS i bilen. BT skriver, at Christian Nielsen er blevet tilbudt en kompensation på 415 kr. for de kørte kilometer i hans bil.


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?