VIDEO: Hør lyden af Ferraris nye Le Mans-racer!

Testbilen har efter sigende allerede kørt over 10.000 kilometer.


Ferrari vil vinde det hele. Altså i verdens hårdeste 24-timers løb. Nemlig det på Circuit de la Sarthe-banen i Frankrig. Også kendt som Le Mans.

Politiet om ulovligt gaderæs: Vi sigter alle dem, vi kan!

Derfor stiller italienerne for første gang i mere end 50 år op i prototype-klassen. Og faktisk er bilen så godt som klar. I hvert fald til at blive præsenteret for offentligheden. Til Motorsport.com fortæller Ferrari, at testbilen allerede har kørt mere end 10.000 kilometer, og at den kører test mindst hver tiende dag.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Hvad Ferrari kalder deres nye Le Mans-racer, får vi nok først svar på, når mærket præsenterer bilen på søndag i denne uge. De tekniske detaljer derfor også ukendt. Men meget tyder på, at Ferrari gemmer en biturbo-ladet V6-motor i bilen.

Ifølge LMH-reglementet må bilen højst have 680 hestekræfter. I videoen herunder er Ferrari-folkene i fuld sving med to prototyper på Monza-banen i Italien.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Du kan bladre i opslaget herunder og finde videoen:

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk