VIDEO: Her bliver journalist kørt ned på live-tv


Den amerikanske journalist Tori Yorgey fik sig noget af et chok, da hun under en live-udsendelse blev kørt ned. Nu er klippet gået viralt.

– Oh my god, oh my god. Jeg er lige blevet ramt af en bil, men jeg er okay. Jeg er lige blevet ramt af en bil, men jeg er okay, Tim.

Sådan kunne man fornyelig høre den amerikanske journalist Tori Yorgey sige til sin chokerede medvært i studiet på nyhedskanalen WSAZ. Faktisk kunne man også se det. For det skete midt under en live-udsendelse.

Det tog Tori Yorgey nu med ophøjet ro, og for det hyldes hun på de sociale medier. Nogle skriver endda, at hendes arbejdsgiver burde stå klar med en lønforhøjelse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Det bliver dog nok ikke fra WSAZ, at pengene kommer. Tori Yorgey får nemlig også sagt, at det er hendes sidste uge i jobbet. Og så sker den slags ‘selvfølgelig’.

Men en eller anden form for erkendelighed fortjener hun, mener mange alligevel.

– Hun er blevet ramt af en bil, men gør sit arbejde færdigt. Totalt badass!, lyder en af kommentarerne til klippet, som over de seneste dage er delt flittigt på de sociale medier.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken: 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk