VIDEO: Gasspjældet i en Lamborghini kommer i virkeligheden fra Volvo

Foto: Lamborghini S.p.A

Mens Lamborghini gerne flår sine kunder for et nyt gasspjæld, er det straks mere spiseligt hos Volvo. Altså den samme del.

Youtuberen Matt Armstrong har lige fundet ud af det. På Instagram har delt det, at gasspjældet til en Lamborghini Murciélago i virkeligheden er en Volvo-del. Faktisk kan det bruges i flere Volvo’er fra det tidligere 00’ere.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Nu er det ikke noget ukendt fænomen, at bilproducenterne låner lidt her og der. Og det er ikke ret mange år siden, at superbils-producenter som Lamborghini var ‘storslemme’ til det.

LÆS OGSÅ: SE LISTEN – Det scorer Kevin Magnussen i løn hos Haas

Hvor tror du eksempelvis, forlygter på en Lamborghini Diablo kommer fra? Ja, præcis – en Nissan 300ZX. Baglygterne på en Jaguar XJ220 er eksempelvis fra en Rover 416, og sådan er der talrige eksempler, på hvordan bilfabrikkerne har lånt af hinanden.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Matt Armstrongs opdagelse er dog ikke ny. Allerede i 2010 skrev Lamborghini-ejere på dette forum, om hvordan gasspjældet fra ti år ældre Volvoer er en billigere løsning. Men som det også bliver påpeget i tråden, er det ikke bare plug and play.

Det er nødvendigt med en adapter. Men selv med en ekstra del indimellem kan det næppe betale sig at købe andet end Volvo-delen, hvis din 12-cylindret Lamborghini strejker.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk