Vanvittig varevogn! Stephens Opel Astra har 700 hestekræfter

Stephen Rays Opel Astra Van er så vanvittig, at han var tæt på at vinde det engelske dragace - Doorslammers - for anden gang. 

Stephen Rays Opel Astra Van er så vanvittig, at han var tæt på at vinde det engelske dragace – Doorslammers – for anden gang. 

Hvad ligner det her? Hvis dit svar er en Opel Astra med blændet bag-og sideruder er du helt rigtig på den.

Men faktisk må vi nok hellere sige Vauxhall. For klippet, som du kan se længere nede i denne artikel, er fra England. Nærmere bestemt er det optaget under det engelske dragrace – Doorslammers – som finder sted på Santa Pod-banen i byen Bedfordshire.

Og i år var Stephen Ray tæt på at køre derfra med den samlede sejer. Hans Astra Panelvan er nemlig vanvittig hurtig. Mellem forhjulene på den ældre varevogn ligger en to-liters Saab-motor og yder et sted mellem 650 og 700 hestekræfter.Stephen skal dog ikke være alt for ked af, at sejren smuttede i år. I 2018 vandt han nemlig løbet i Astra’en. I år var Stephens bedste tid i Astra’en 10,14 sekunder med en hastighed over målstregen på 230 km/t.

Hvilket også er hans personligt bedste i bilen.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk