Reklame:

Unge bilister knaldede sammen – kørte gennem hæk, container og endte i Rema 1000-mur

Lørdag endte køreturen for to meget unge bilister på en – tør vi godt sige – lidt mere dramatisk måde end sædvanligt.

Lørdag gik det helt galt på Stenbækvej i det vestlige Aarhus. Her ramlede to unge bilister – en 18-årig mand og en 19-årig kvinde – sammen.

Sammenstødet endte med at sende den 19-årige kvindes ældre Volkswagen Golf gennem først en hæk, siden en hæk og til sidst en god del af den lokale Rema 1000-facade.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Her stod bilen stille, oplyser Østjyllands Politi. Ordensmagten kan desuden oplyse, at hverken den unge kvinde eller den 18-årige mand kom til skade i forbindelse med ulykken.

Politiet har desuden valgt ikke at sigte nogen af dem for noget. I dette tilfælde må skrækken være straf nok i sig selv. Og så er der nok lige en Golf, der skal ses lidt efter på et værksted i morgen, mandag.

LÆS OGSÅ: Henrik Fiskers nye bil koster mindst 2,6 mio. kr. UDEN afgift

Unge bilister er dog ikke nødvendigvis dårligere bilister end så mange andre på vejen. For nylig lykkedes det eksempelvis en kørelære at køre gennem facaden på den køreskole, hvor han var ansat. Læs mere her.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?