Reklame:

Henrik Fiskers nye bil koster mindst 2,6 mio. kr. UDEN afgift

Der skal kun bygges 999 bliver – til gengæld vil de alle have over 1.000 hestekræfter. 

Fisker Inc. vil bygget andet og mere end SUV’er. Bl.a. en pickup. Og så Ronin Super GT. Den vil, siger mærkets danske grundlægger Henrik Fisker, have plads til fem personer.

Men ikke bare det. Ronin Super GT vil kunne køre tæt på 1.000 kilometer på samme opladning, og så vil den i øvrigt have ‘mere end 1.000 hestekræfter’.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Egentlig er Ronin Super GT en cabriolet. Men Fisker siger, at den vil opføre sig som sedan, når det faste foldetag er kørt op.

Og selvom det ikke ser sådan ud, har den nye Fisker faktisk fire håndtag. Logisk nok et til hver dør. Alle døre vil kunne åbnes fra en app på Fisker-ejerens telefon.

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussens Haas er vild konflikt med Gunther Steiner – “Sagen ender i retten”

De forreste døre åbner – ligesom på en Aston Martin – først lidt ud og så op. De bagerste er – i hvert fald på konceptbilen – selvmordsdøre.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Det lyder ikke helt billigt. Hvilket det da heller ikke er. Hver af de 999 biler vil koste mindst 385.000 dollar svarende til 2,6 mio. kroner i USA, hvor de ikke slås med samme høje afgifter som herhjemme.

Spørgsmålet er så, om vi nogensinde ser en Ronin Super GT på de danske veje. Fisker Ocean var i hvert fald længe om at lande her.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?