Annonce:

Medie: Tesla har givet bilister skylden for fabriksfejl

Tesla har i årevis vidst, at der var defekter på flere dele til mærkets biler. Alligevel har man forsøgt at tørre skylden af på bilister, skriver medie.

Tesla har i årevist vidst, at man sendte defekte biler på gaden. Når ejerne har brokket sig over det, har mærket alligevel forsøgt at fralægge sig skylden.

Og ikke bare det. Tesla har direkte forsøgt at give ejerne skylden. Det skriver nyhedsbureauet Reuters på baggrund af en række interne dokumenter fra Tesla.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Fejlene ligger i en række af de komponenter, som forbinder hjulene med bilerne. I Kina har Tesla måttet tilbagekalde biler på grund af fejlene.

Og fra Norge forlyder det, at fejlene har været lige ved at koste mærket en konkurs. Tesla skal endda være gået så langt som til at instruere teknikere i at skyde skylden for defekte bærearme og andre fejl i undervognen direkte på kunderne.

LÆS OGSÅ: Island indfører særlig skat kun elbil-ejere skal betale

Beskyldningerne fra Reuters har dog fået Tesla til at svare igen. Det er i øvrigt ikke første gang, at Tesla slår igen mod en Reuters-historie.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Så sent som i april fortalte Elon Musk, at Reuters lyver, når mediet, skriver, at han og mærket har lagt planerne om ‘en meget billig’ Tesla Model 2 på is.

Reuters tilføjede efterfølgende Tesla-direktørens svar til deres egen artikel om sagen. I samme ombæring bemærkede mediet dog, at Elon Musk ikke er kommet med nedslag i nogle ‘specifikke unøjagtigheder’ i historien.

Det er dog ikke det eneste interessante nye fra Tesla-land i denne omgang. Bilmærket skal nemlig af med mere end 10 procent af alle sine ansatte.

Nogle af fyringerne har Elon Musk bl.a. fundet ved at lukke hele afdelinger. Blandt andet har alle, som arbejder med Teslas ladenetværk, fået en fyreseddel. Det har direktøren dog senere fået meget kritik for. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler