Annonce:

DEBAT: At køre elbil er spild af den dobbelte tid, mener Kai

Kai Hansen forstår ikke folk i elbiler, der gider spilde den dobbelte tid på både at holde i kø på vejene og ved ladestanderne rundt omkring i landet.

“Jeg er 76 og pensioneret maskiningeniør, flygtet fra København efter 63 år til det ægte dejlige Danmark (Sønderjylland).

Jeg kører i dag (naturligvis) benzinbil, da CO2-hysteriet jo har gjort, at normale, veluddannede mennesker næsten har givet op på grund af de selvopfundne teorier fra “akademikerne” og andre “lemminger” om klodens tilstand og CO2, der nu desværre er gået helt over gevind!!

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Man tror desværre mere på en svensk teenagepige, end en nobelprismodtager i 2022 (John Clauser). Det er ulykkeligvis den nye “sandhed”, som vi er tvunget til at betale til, og som naturligvis aldrig vil give et resultat!!

Nogle folk tror helt seriøst, at menneskene kan styre jordens klima, vulkanudbrud, jordskælv og tsunamier?

LÆS OGSÅ: Sker om to uger – Danmark gør populære biler dyrere igen

Læs dog det endegyldige bevis på det modsatte. Klimahistorien hvor temperaturen går fra varm til istider, helt uden menneskelig indblanding (og CO2).

Grønland hedder “Grønland”, fordi der udelukkende var træer før i tiden og ingen is. Isen kom først til meget senere!

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Hvordan smeltede isen efter de store istider?? Kom der et par benzin- eller dieselbiler forbi og udstødte lidt CO2? Nej, det klarer kloden selv, og ingen andre!!

Vi kan jo naturligvis ikke gøre noget som helst. Det er for stort for os små mennesker. Erkend det dog.

Jeg er, som skrevet tidligere, københavner, og har set, hvordan man flere gange har beregnet spildtiden ved kødannelser i trafikken mod København, som jo beløber sig til nogle milliarder kroner hvert år.

Hvorfor bruger man ikke den samme beregning, når man taler om elbiler angående ventetiden før og mens ladningen foregår???

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Er det mon fordi CO2-hysterikerne glemmer at det er nøjagtigt det samme som at sidde i en bilkø? Skal man lige hælde lidt benzin eller diesel på bålet, kan man jo sige, at dem, der kører elbil, både sidder i bilkø og ladekø. Altså den dobbelte spildtid.

Hvem skal betale for at konsulenter, montører, handelsrejsende, og andre, skal bruge den dobbelte tid? Kunderne, naturligvis!

Det er jo noget, man som forhenværende chef og normalt tænkende person vil kalde voldsomt spild af tid og penge. Eller?”

Kai Hansen, Graasten.Bemærk: Ovenstående artikel er et debatindlæg, der ikke er skrevet af Boosted-redaktionen.

Vil du være med?
Har du noget på hjerte om dansk bilkultur, lovstof, trafik eller bare generelt har en holdning til noget med fire hjul, og som kan være interessant for andre? Så send et debatindlæg til Boosted-redaktionen på boosted@boosted.dk. Eneste krav er, at teksten skal fylde mellem 200 og 500 ord, og at du skriver i eget navn.

Debatindlæg
Debatindlæg
Boosted.dk er Danmarks største bilmedie, og vi bringer gerne debatindlæg fra læsere, som har noget på hjerte indenfor bilbranchen eller den danske bilkultur. Send dit indlæg til boosted@boosted.dk. Eneste krav er, at teksten skal fylde mellem 200 og 500 ord, og at du skriver i eget navn.
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler