Annonce:

23-årig får 2.000 kr. i bøde for virkelig dum overhaling

Torsdag morgen var en 23-årig mand fra Nakskov alt andet end tilfreds med tempoet på Sydmotorvejen. Det endte med at blive dyrt for ham.

Torsdag morgen endte utilfredsheden hos en 23-årig mand fra Nakskov med at koste ham både en bøde og et klip i kørekortet.

På Sydmotorvejen ved Eskilstrup valgte den 23-årige at foretage en overhaling for at drøne ud i nødsporet og komme forbi trafikken.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Den beslutning endte dog med at koste den 23-årige bilist dyrt. For på samme strækning og retning kørte en betjent fra Nordsjælland, der ikke kunne undgå at se mandens kørsel.

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen risikerer sjælden straf i Formel 1

Efter standsningen af den 23-årige blev det lokale politi tilkaldt, så den 23-årige kunne blive sigtet for turen på den forkerte side af færdselsloven. Noget der i udgangspunktet koster 2.000 kroner i bøde og et klip i kørekortet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Andre steder i landet har bilister det med at tro, at de kan tillade sig alt ved at lege politifolk. Det kostede for nylig en mand i en rød Dacia særdeles dyrt. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler