Annonce:

Ny Volvo er så irriterende at Martin er nødt til at snyde den

Sikkerhedssystemerne og alarmer i den nye Volvo EX30 er så hidsige, at Martin Hedlund har snydt bilen med et hjemmelavet skjold for at stoppe hyleriet.

Den nye Volvo EX30 er måske ikke den kæmpesucces, den før sin premiere blev udråbt til.

Modtagelsen i verdenspressen har mildt sagt været lunken. Og bilisterne er heller ikke begejstret. Det er især sikkerhedssystemerne, som konstant tager fejl, der er irriterende.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

En af de Volvo EX30-ejere, der har taget sagen i egen hånd, er svenske Martin Hedlund. Det fortæller han i et interview til Vi Bilägare.

Ejerne af den svensk-kinesiske bil har ganske enkelt valgt at sætte en stopper for de falske alarmer ved at blokere sensoren.

LÆS OGSÅ: 100 nyere elbiler er blevet skrottet i Danmark

I samme artikel kritiserer en forsker, at bilmærkernes teknologi tilsyneladende er så ringe, at bilisterne er nødt til at tilsidesætte deres egen og andres sikkerhed på vejene.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Men Martin Hedlund er langt fra alene om en kritisk holdning til den nyeste Volvo. Wired beskriver eksempelvis bilen som ‘en du ikke har lyst til at teste 0-100 km/t-tiden i’.

Blandt andet på grund af de fejlbehæftede sensorer og sikkerhedssystemer. Heller ikke hos danske FDM er man særligt meget for, at bilens advarselssystemer hyler op hele tiden. Det udløser eksempelvis en advarsel, hvis man kigger på bilens indbyggede skærm.

Omvendt er det ikke kun Volvo, der får kritik for mange – og nye – sikkerhedssystemer. EU’s obligatoriske fartbegrænser beskyldes for at gøre nye biler til et helvede af advarselslyde. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler