Annonce:

Dansk bilfirma konkurs – snød kendis for millioner

Cartrader ApS levede kun i to måneder. Alligevel lykkedes det manden bag at snyde kendt iværksætter for millioner af kroner, skriver medie.

Den danske bilbranche er på det seneste blevet ramt af en række konkurser.

Skattevæsenet står bag flere af dem. Men det er også private erhvervsfolk, der er blevet snydt. En af dem er iværksætteren Magnus Kjøller.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Nordjyske.

Magnus Kjøller har begæret Cartrader ApS, der har adresse i Aalborg, konkurs, fordi han mener, han har mistet millioner.

LÆS OGSÅ: Charlie i chok over regning på 300.000 – Toyota nægter garanti

Penge, som han blev franarret ved hjælp af falske dokumenter. Selv kalder Magnus Kjøller i dag firmaet ‘et korthus af toiletpapir bygget på kviksand i stormvejr’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Og på grund af et større lån fra iværksætteren, som bilforhandleren hæftede personligt for, er han erklæret konkurs i skifteretten. Det skete i slutningen af april.

Bilforhandleren har relation til et andet firma fra Aalborg, der gik konkurs for bare seks måneder siden. Læs mere om det her.

Under den nye konkursbehandling kunne bilforhandleren bl.a. ikke svare på, hvor 7 Teslaer, der var blevet betalt over 2 millioner kroner for, er blevet af.

Det er dog ikke kun på dansk grund, at konkursen lurer lige om hjørnet. På tidspunktet for denne artikels publicering er der bare 11 dage til, at danske Henrik Fiskers bilmærke søger konkursbeskyttelse. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Vender vi snuden hjem igen blev en 23-årig gut fra Vejle erklæret personlig konkurs i skifteretten. På diverse sociale medier påstod han ellers, at han med sine firmaer omsatte for op mod 25 millioner kroner om året. Det hele på bare halvandet år.

Gældsstyrelsen endte dog med at knække ham et krav på grund af gammel skattegæld. Ifølge Vejle Amts Folkeblad skylder den 23-årige mand mere end 2,5 mio. kr. til det offentlige. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler