Annonce:

Her er priserne på de nye plug-in-hybrider fra Skoda

Skoda introducerer nu deres nye plug-in-hybridbiler, og her er de danske priser.

Både Superb Combi 1.5 TSI iV og Kodiaq 1.5 TSI iV er tilgængelige til en vejledende udsalgspris på 449.995 kr. De deler ikke kun plug-in-hybrid-teknologi, men også en betydelig mængde udstyr.

Disse modeller, sammen med andre variantmuligheder og den opdaterede Octavia, vil have deres debut i Danmark den 22.-23. juni ved Škoda-forhandlerne.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Begge køretøjer har et batteri på 25,7 kWh (19,7 kWh netto), der kan oplades fra 0 til 100 procent på 2,5 timer med en 11 kW AC ladeboks.

LÆS OGSÅ: Bilmærke mister dansk direktør efter blot to år

Kodiaq har en rækkevidde på op til 112 km (WLTP), mens Superb har en rækkevidde på op til 133 km (WLTP). Ydelsen fra både benzin- og elmotor er 204 hk (150 kW).

Škodas to plug-in-hybridbiler har et lignende udstyrsniveau, især når det kommer til Selection-udstyrsniveauet. Begge modeller har blandt andet et digitalt cockpit på 10″, 13″ infotainmentsystem med navigation, og en række praktiske funktioner som parkeringssensorer, bakkamera og fjernbetjent centrallås.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Både Superb Combi 1.5 TSI iV og Kodiaq 1.5 TSI iV er udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner, herunder Crew Protect Assist, Turn Assist og Exit Warning System. De har også Travel Assist, der forudsiger trafikforhold og vejens tilstand for at tilpasse bilens fart og adfærd.

Læs mere om Skoda på skoda.dk

Her er priserne på de nye plug-in-hybrider fra Skoda
Credit: Skoda

Bemærk: Artiklen er baseret på en pressemeddelelse fra en virksomhed i den danske bilbranche og er derfor ikke skrevet af Boosted-redaktionen. Har du kommentarer til indholdet, bedes du kontakte den pågældende virksomhed.

Annonce:


Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler