Reklame:

Udenlandsk medie advarer mod dansk lov: “Danskerne tager jeres biler”

Nyheden om det tyske ægtepar, der tidligere på måneden fik beslaglagt deres bil i Tønder, er nu også nået til Tyskland, hvor et medie ligefrem advarer mod færdselsloven i Danmark.

– De tager jeres biler!

Så enkelt men skarpt kan advarslen til tyske bilister i avisen Bild sammenfattes, efter at et tysk ægtepar tidligere blev taget for vanvidskørsel i Tønder.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– I Danmark har myndighederne beslaglagt et tysk ægtepars bil! De kørte for hurtigt – og danskerne reagerede knaldhårdt!, står der i avisen.

Det tyske ægtepar blev målt til at køre 107 km/t i en 50-zone i byens Brøns i Tønder kommune. Altså mere end rigeligt til at tage deres bil fra dem og sigte føren for vanvidskørsel.

LÆS OGSÅ: Fra 1. oktober bliver parkeringsfinte ulovlig – ”Det er vanvittigt og uforståeligt”

– Denne lov er De nødt til at kende. De beslaglagte biler bliver senere solgt, og så flyder pengene i den danske statskasse, advarer mediet sine læsere.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det er blandt andet lige sket for den tidligere landsholdspiller Nicklas Bendtner. Dog ikke på grund af vanvidskørsel men fordi han flere gange har kørt rundt i Danmark uden et gyldigt, dansk kørekort.

Tidligere i år mistede en norsk bosiddende iraker dog sin bil til den danske stat netop på grund af vanvidskørsel. Forud for dommen i landsretten sagde Shakhwan Hamah Ameen, der havde en Lamborghini i to dage, før den blev beslaglagt, at ‘Danmark har stjålet min bil’.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?