Annonce:

Elon Musk betalte 7 millioner kroner for forladt bil

En bil bliver i reglen forladt af en grund. Men da Elon Musk ‘fandt’ denne Lotus Esprit, betalte han alligevel ved kasse et.

Vi skal en tur tilbage til 1989.

Her fandt et kærestepar, der den dag i dag fortsat er anonyme, et forladt lagerrum. Indholdet betalte de 100 dollar for.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men i stedet for at finde gamle tæpper, møbler og måske en dagbog fandt de frem til en Lotus Esprit. Og ikke bare en hvilken som helst Esprit.

Det skriver LadBible.

LÆS OGSÅ: Ingen gider 4-cylindret C63 AMG – ny Mercedes får V8

I 1976 blev bilen nemlig brugt i optagelserne til James Bond-filmen ‘The Spy Who Loved Me’. Du ved, den der kunne forvandle sig til en ubåd.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Ifølge manden, der efterfølgende sendte bilen på auktion, havde parret absolut ingen idé om, hvad de havde fundet i det forladte lagerrum.

Efter at parret blev gjort opmærksom på, hvad de egentlig havde fundet, endte de med at beholde den i nogle årtier. Altså lige indtil en dag i 2013.

Under selve auktionen, som RM Sotheby’s stod for, meldte en anonym køber sig. Her betalte han 997.000 dollar svarende til 6,9 millioner kroner for bilen.

Først senere valgte han at afsløre sig selv. Det er nemlig samme mand, som har planer om at sende mennesker til Mars og udstyre Jordens asfalterede veje med robottaxaer. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler