Annonce:

Hyundai lægger funktioner bag betalingsmur i gamle biler

Sydkoreanske Hyundai vil ikke sige præcis, hvilke funktioner der kommer, men betalingsmuren er på vej, lyder det fra mobilitetsdirektøren.

BMW har fået kritik for det. Men i lighed med Audi tror Hyundai nu også, at kunderne gerne vil betale for funktioner i deres biler.

Modsat Audi vil Hyundai dog endnu ikke afsløre, hvilke funktioner man har tænkt sig at lægge bag betalingsmuren. Alligevel kommer mobilitetschefen Marcus Welz med et hint.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Det, vi ofte ser, er ting som sædevarme. Den slags kom med ny teknologi (i nyere biler, red.) i form af softwareopdateringer.

– Men jeg tror, at fordelen ved on-demand-funktionen er, at nye ting kan bringes ind i gamle biler, siger Marcus Welz i et interview med Autocar.

LÆS OGSÅ: Psykopater foretrækker disse biler, viser undersøgelse

Uden at Marcus Welz går i yderligere detaljer, kan det betyde, at ejere af ældre Hyundai-modeller kan betale sig til eksempelvis en mere effektiv udnyttelse af batteriet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Sikkerhed kan også være noget af det, Hyundai arbejder med at lægge bag en betalingsmur i form af nye muligheder i allerede eksisterende sensorer.

Men at der er store penge i den slags, er Hyundai ikke alene om at tro på. Verdens fjerdestørste bilkoncern, Stellantis, mener, at der i 2030 vil være 22,5 milliarder dollar, svarende til 155 milliarder kroner, at hente i bilisternes lommer på den måde.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler