Kørte 228 km/t og fik Lamborghini konfiskeret – ‘Danmark har stjålet min bil’

Den omtale Lamborghini, som Retten i Hjørring nu har sagt god for konfiskeringen af

Fredag i sidste uge blev en 32-årig nordmand idømt 20 dages fængsel og fik konfiskeret sin Lamborghini i den måske mest omtalte sag om vanvidskørsel i Danmark. Det er han dybt skuffet over.

– Danmark har stjålet min bil.

Sådan sagde Shakhwan Hamah Ameen til Nordjyske, da mediet i sidste uge kunne overbringe ham nyheden, om at en dommer havde idømt ham 20 dages fængsel og konfiskeret hans Lamborghinini Huracan Spyder.

Bilen fik nordmanden beslaglagt tilbage i oktober sidste år. En af dag efter han havde købt den i Tyskland for hvad der svarer til 2 millioner danske kroner. Bilen regnede Ameen med at kunne sælge for 3 millioner kroner i Norge.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
På vej hjem gennem Danmark blev Shakhwan Hamah Ameen målt til at køre 236 km/t på Hirtshalsmotorvejen. Og selvom det i retten blev nedjusteret til 228 km/t, fandt en dommer ved Retten i Hjørring altså stadig nordmanden skyldig i vanvidskørsel.

Da Nordjyske i fredags talte med Ameen, havde han endnu ikke drøftet afgørelsen med sin advokat. Lamborghini-ejeren holder dog stadig fast i, at det ikke er ham, politiet har målt på motorvejen. Derimod er det en anden bilist. Sammen med sin advokat vil han da også tage sagen hele vejen til EU-domstolen for at få sin bil igen.

Ifølge Nordjyske beslaglægger Nordjyllands Politi en bil hver fjerde dag. Også mange dyre biler. Blandt andet opbevarer politiet lige nu alt fra Lamborghini’en til en Tesla, Mercedes, BMW og Audi.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk