Tuner: Sådan skal den nye M3 se ud


Spørgsmålet er så – bliver bilen kønnere af det?

Der kan siges meget om den seneste generation af BMW M3/M4, og meget er allerede sagt. På trods af de delte meninger – eller måske netop derfor – har eftermarkedet frådende kastet sig over G8x’eren.

Seneste bud kommer fra Zacoe Performance, og her har man brugt ekstremt meget kulfiber. Se lige den underlæbe, altså! Den vil du ikke møde et vejbump med!

I det hele taget drejer ombygningen sig mere om det aerodynamiske end noget andet. Kanintænderne i kølergrillen er der derfor heller ikke pillet ved. De bliver hvor og som de er.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Med hensyn til hestekræfterne nævner Zacoe ikke noget om, at man har været under hjelmen. Det betyder altså 510 hestekræfter i M3/M4 Competition. Lidt mindre – nemlig 480 hk – i den almindelige M3.

Vil du have endnu mere performance – måske mest af alt på vægten – råder vi dig til at vente lidt endnu. 2022 bliver nemlig et vildt år for BMW’s M-afdeling. Næste år fylder tuner-divisionen nemlig 50. Og det har tyskerne tænkt skal fejres med en CSL-model af G80’eren.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

Ja, du læste rigtigt. Sådan én har vi ikke set siden E46 M3-dagene i start-00’erne.

Reklame-video:


Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk