Tuner bygger den nye Land Rover Defender BRED!

Hvis du synes, den nye Defender ser lidt for slank ud, er der heldigvis råd for den slags. Især hvis du spørger Lumma Design.

Når Lumma Design bygger noget, ser det sjældent anonymt ud. Og deres kit til den nye Land Rover Defender er ingen undtagelse.

Lumma CLR LD hedder kittet, og det smyger sig om flere af den ikoniske SUV’s paneler. Resultatet er en Land Rover der om muligt ser endnu mere rå og robust ud, end da den kom fra fabrikken.

Ydremere føjer Lumma et hav af små ændringer til den engelske SUV, det mest i øjenfaldende er ændringerne af bilens stance. Ikke bare har tunerne hævet bilen med 30 millimeter, de har også gjort den bredere med 40 millimeter. Men det er bare få af mange opgraderinger.


KOMMER TIL TOPMODEL MED V8
Ny er også kølergrillen, underlæben og kølerhjelmen. Det hele fås selvfølgelig i rå kulfiber. Og så er der jo lige de hjul der. De fås nemlig i alt fra solide 19″ til massive 23″, hvis man vil rulle helt tungt.

Selv siger Lumma, at kittet vil passe til den kommende topmodel med fem-liters, kompressor-ladet V8’er, som Land Rover er ved at udvikle til bilen.

Den klump får i sin vildeste form 617 hestekræfter, men det er ikke nødvendigvis sådan, at kommende Defender-ejere skal forvente at se den i deres biler. Den kan blive droslet lidt.

Om selve bodykittet siger Lumma, at disse første billeder blot er en forsmag. Og at kittet derfor kan blive ændret frem mod den endelige produktionsstart.

Det håber vi dog ikke sker.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at se billederne af bæstet.


Reklame: